Rene Adriaensen

Ruimdienst

Onze ruimdienst (ook ontstoppingsdienst) staat paraat om uw septische put of beerput, regenput of regenwaterput te ledigen, ruimen of reinigen. U vindt Rene Adriaensen in de regio Zoersel (prov Antwerpen)

Omdat onze ruimdienst over een uitgebreid wagenpark beschikt, zijn we in staat om moeiteloos diverse ruimingswerken uit te voeren. Buiten het ledigen en reinigen van regenwaterputten en het ruimen van septische putten of beerputten, kan je bij Rene Adriaensen ook terecht voor het leegmaken of reinigen van uw mazouttank.
Uw toilet is verstopt? De lavabo is verstopt? Een volle beerput (ook sterfput of aalput) kan verschillende ongemakken met zich meebrengen. Dankzij onze vlotte service zijn uw problemen snel weer van de baan. Naast het ruimen van uw septische put kan u bij ons ook terecht om uw regenput of regenwaterput te laten ledigen of reinigen. We zorgen ervoor dat uw septische put of regenwaterput weer helemaal in orde is en dat u terug kunt genieten van schoon en proper water.
U kan op onze ruimdiensten rekenen voor het reinigen, leegmaken of verwijderen van al uw tanken, volgens de regels van de kunst én aan de scherpste prijs. U vindt Rene Adriaensen in de regio Zoersel (prov Antwerpen). Onze ontstoppingsdienst staat altijd voor u paraat.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over onze ruimdienst.
Ruimingswerken en reinigingswerken
Ruimingswerken en reinigingswerken
Ruimen en verwijderen van beerput, aalput, septische put, sterfput en tank.
 
 
Rene Adriaensen - Raymond Delbekestraat 127 - 2980 Zoersel (Antwerpen) - rene.adriaensen@live.be - T: 03/383 20 86