Rene Adriaensen

Grondwerken

Adriaensen grondwerken omvat oa graafwerken, grondverzet en tuinaanleg. Wij zorgen voor het nivelleren van grond of het aan- en afvoeren van (zwarte) tuingrond. U vindt ons in Zoersel (prov Antwerpen).

U kan bij Adriaensen in Zoersel (prov Antwerpen) terecht voor grondwerk. Onze grondwerken omvatten graafwerken, grondverzet en tuinaanleg. Door onze professionele aanpak van graafwerken zijn wij in staat uw regenwaterput, mazouttank, septische put of beerput te plaatsen of verwijderen. Voor grondverzet kan u eveneens bij ons terecht. Onze ervaren professionals zorgen voor het nivelleren van uw grond of voor het leveren en afvoeren van grond.
Tuinaanleg behoort ook tot onze specialiteiten. Na het nivelleren van uw tuin zorgen we voor het afvoeren of leveren van zwarte tuingrond.
Grondwerken
Een vijver of zwembad uitgraven? Een regenwaterput, mazouttank, beerput of septische put plaatsen of verwijderen? Doe beroep op Graafwerken en Grondafvoer Adriaensen te Zoersel (prov Antwerpen).
Grondwerken
Uw grond nivelleren en bv een terras aanleggen? Adriaensen doet uw grondverzet. Het afvoeren van de surplus of het leveren van het tekort aan grond wordt verzorgd aan een scherpe prijs.
Grondwerken
Zwarte grond laten leveren en uw tuin of gazon aanleggen? Slechts één adres: Rene Adriaensen verzorgt uw tuinaanleg. Regio Zoersel, prov Antwerpen.
 
 
Rene Adriaensen - Raymond Delbekestraat 127 - 2980 Zoersel (Antwerpen) - rene.adriaensen@live.be - T: 03/383 20 86