Rene Adriaensen

Grondwerken in Deurne

René Adriaensen is de referentie voor grondwerken in Deurne. Voor graafwerken, grondverzet of tuinaanleg is er slechts één adres. Ook als u een ruimdienst of containerverhuur nodig heeft in Deurne rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis van René Adriaensen.

Graafwerken in Deurne

Zowel voor kleine als grote graafwerken in de regio Deurne bent u bij René Adriaensen aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis stellen ons in staat om allerhande graafwerken uit te voeren aan een scherpe prijs. Bij ons geen dubbelzinnige benamingen of onverwachte kosten, René Adriaensen bezorgt u een gedetailleerde offerte en zorgt er voor dat de afgesproken prijs en termijn niet overschreden worden.

  • Een zwembad of vijver uitgraven
  • Een regenwaterput plaatsen of verwijderen
  • Een beerput of septische put plaatsen of verwijderen
  • Een mazouttank plaatsen of verwijderen

Reken op René Adriaensen voor graafwerken in Deurne

Grondverzet in Deurne

Onder grondverzet verstaan we het uitgraven, vervoeren en terug aanvullen van de afgegraven bodem. Afhankelijk van de grondwerken die u wilt laten uitvoeren kunnen we de afgegraven grond ter plekke hergebruiken of afvoeren naar een andere locatie.

Reken op onze jarenlange ervaring wanneer u bv grond wilt laten nivelleren en een terras of parking aanleggen. René Adriaensen is namelijk dé referentie voor grondverzet in Deurne.

Tuinaanleg in Deurne

Tuinaanleg behoort tot de specialiteiten van René Adriaensen, uw favoriete partner voor het aanleggen van tuinen en parkjes in Deurne. Heeft u zwarte grond of tuingrond nodig? Vanuit Zoersel zijn we snel ter plaatse in Deurne.

Reken steeds op de jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis van René Adriaensen als u een tuin wilt aanleggen in Deurne.

Ruimdienst in Deurne

Doe beroep op de ruimdienst van René Adriaensen als u in Deurne een septische put of waterput wilt laten ledigen of reinigen. Het ruimen van regenwaterputten en septische putten heeft al lang geen geheimen meer voor de ervaren vakmensen van René Adriaensen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare ruimdienst in Deurne die bovendien snel ter plaatse is? Bij René Adriaensen moet u zijn!

Containerverhuur in Deurne

Ook voor containerverhuur in Deurne, vertrouwt u op René Adriaensen. Bij ons vindt u allerhande containers. Huur bv een open of gesloten container voor uw steenpuin, bouwafval, tuinafval, …

Naast onze vlotte en doeltreffende service garanderen we u ook steeds een scherpe prijs voor containerverhuur in Deurne.

 
 
Rene Adriaensen - Raymond Delbekestraat 127 - 2980 Zoersel (Antwerpen) - rene.adriaensen@live.be - T: 03/383 20 86