Rene Adriaensen

Grondwerken in Schoten

René Adriaensen is de referentie voor grondwerken in Schoten. Voor graafwerken, grondverzet of tuinaanleg is er slechts één adres. Ook als u een ruimdienst of containerverhuur nodig heeft in Schoten rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis van René Adriaensen.

Graafwerken in Schoten

Zowel voor kleine als grote graafwerken in de regio Schoten bent u bij René Adriaensen aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis stellen ons in staat om allerhande graafwerken uit te voeren aan een scherpe prijs. Bij ons geen dubbelzinnige benamingen of onverwachte kosten, René Adriaensen bezorgt u een gedetailleerde offerte en zorgt er voor dat de afgesproken prijs en termijn niet overschreden worden.

  • Een zwembad of vijver uitgraven
  • Een regenwaterput plaatsen of verwijderen
  • Een beerput of septische put plaatsen of verwijderen
  • Een mazouttank plaatsen of verwijderen

Reken op René Adriaensen voor graafwerken in Schoten

Grondverzet in Schoten

Onder grondverzet verstaan we het uitgraven, vervoeren en terug aanvullen van de afgegraven bodem. Afhankelijk van de grondwerken die u wilt laten uitvoeren kunnen we de afgegraven grond ter plekke hergebruiken of afvoeren naar een andere locatie.

Reken op onze jarenlange ervaring wanneer u bv grond wilt laten nivelleren en een terras of parking aanleggen. René Adriaensen is namelijk dé referentie voor grondverzet in Schoten.

Tuinaanleg in Schoten

Tuinaanleg behoort tot de specialiteiten van René Adriaensen, uw favoriete partner voor het aanleggen van tuinen en parkjes in Schoten. Heeft u zwarte grond of tuingrond nodig? Vanuit Zoersel zijn we snel ter plaatse in Schoten.

Reken steeds op de jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis van René Adriaensen als u een tuin wilt aanleggen in Schoten.

Ruimdienst in Schoten

Doe beroep op de ruimdienst van René Adriaensen als u in Schoten een septische put of waterput wilt laten ledigen of reinigen. Het ruimen van regenwaterputten en septische putten heeft al lang geen geheimen meer voor de ervaren vakmensen van René Adriaensen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare ruimdienst in Schoten die bovendien snel ter plaatse is? Bij René Adriaensen moet u zijn!

Containerverhuur in Schoten

Ook voor containerverhuur in Schoten, vertrouwt u op René Adriaensen. Bij ons vindt u allerhande containers. Huur bv een open of gesloten container voor uw steenpuin, bouwafval, tuinafval, …

Naast onze vlotte en doeltreffende service garanderen we u ook steeds een scherpe prijs voor containerverhuur in Schoten.

 
 
Rene Adriaensen - Raymond Delbekestraat 127 - 2980 Zoersel (Antwerpen) - rene.adriaensen@live.be - T: 03/383 20 86